Potrebno za 4 osobe:
Priprema:
Krompire i praziluk iseci na kolutove. Blansirati praziluk 2 minuta.
Iseci paradajz na kolutove, a komorac na kriske.
Poredjati sve u nauljen pleh, posoliti i pobiberiti, posuti zalfijom.
Zagrejati rernu na 200 stepeni. Ribu poredjati preko povrca. Razmutiti mleko i pavlaku, posoliti i pobiberiti, dodati seckani beli luk. Preliti preko ribe i povrca.
Peci 30 minuta, a pred kraj pecenja posuti parmezanom.
- 500g obarenih krompira
- 2 praziluka
- 4 paradajza
- komorac
- so,biber
- kasikica susene zalfije
- 600g ribljeg fileta (grgec,riba list,oslic)
- 100ml mleka
- 150g kisele pavlake
- cen belog luka
- 50g rendanog parmezana
Priprema:
Krompire i praziluk iseci na kolutove. Blansirati praziluk 2 minuta.
Iseci paradajz na kolutove, a komorac na kriske.
Poredjati sve u nauljen pleh, posoliti i pobiberiti, posuti zalfijom.
Zagrejati rernu na 200 stepeni. Ribu poredjati preko povrca. Razmutiti mleko i pavlaku, posoliti i pobiberiti, dodati seckani beli luk. Preliti preko ribe i povrca.
Peci 30 minuta, a pred kraj pecenja posuti parmezanom.
No comments:
Post a Comment