About Me

My photo
Novi Sad, Vojvodina, Serbia
DOBRODOŠLI! Ovako se mi igramo i zabavljamo, a kroz igru i nešto naučimo :)

Monday, June 16, 2014

Motoričke zanimacije 1

  Znate i sami koliko je motorika važna stavka u razvoju, kako krupna tako i sitna motorika. Mislim da stvarno ne moram da vam pričam o tome. Sem toga, mislim da mi roditelji ponekad (ili uvek) i preterano brinemo u vezi svega, pa i motorike.
  Evo jednog načina kako da dete vežba motoriku ruke. Ovo je malo naprednija vežbica, u nekom narednom postu ću vam pokazati i jednostavniju, za mlađu decu. Nizaljke su sjajna stvar :) pogotovo što je taj konopac migoljav! U prodavnicama možete kupiti ovakvo nešto. Mi volimo drvene igračke i pokušavamo, kad god je to moguće, da iskopamo drvenu varijantu neke igračke. Trenutno imamo ove šarene, raznih oblika-kuglice, kocke, luk...Pčelici u ovoj fazi bolje idu one jednostavnije, perlice, kocke, a sa složenijim se malo muči.
  Da li moram da vas podsećam da ne forsirate dete?! Ma, ne moram :)
  Kad bude skroz ovladala ovim krupnijim, moraćemo joj kupiti i one sitnije, perlice. Ima da se okitimo narukvicama i ogrlicama, al' ćemo da budemo jepe :)Ukoliko nekog interesuje, evo sajt prodavnice drvenih igračaka,koju mi mnogo volimo, imamo dosta igračkica od njih, pa ih zato i preporučujemo.  klik na KOCKICA 

Zabavljajte se i uživajte nižući!

Poydrav!

  

No comments:

Post a Comment