About Me

My photo
Novi Sad, Vojvodina, Serbia
DOBRODOŠLI! Ovako se mi igramo i zabavljamo, a kroz igru i nešto naučimo :)

Friday, October 10, 2014

Mini jesenje radionice-deo 1

   I evo gac sta se radilo kod nas ove, pa, dve nedelje. Vezano za Male jesenje radionice. Kao sto znate, imale smo onaj veliki projekat jesenjeg kalendara. Jos uvek je ziv. Ostalih dana smo radile male projektice, toliko koliko nju dri paznja. Na nekima je ucestvovala, negde je samo posmatrala tj. zzzzzujala! Sve je to vrlo jednostavno, niti zahteva nesto mnogo ulaganja. Posto ima dosta projektica, moracu da ih raspodelim na par postova, inace bi mi slike zagusile post, a i da vas ne davim mnogo (ni ja ne volim dugacke postove).

1. VETROKAZ (upoznaj vetar)
    Sta je potrebno: 4 papira isecena na trouglove, 2 kruga za pricvrscivanje u centru, stap, odstojnici (mi smo koristile male matice- iz kolekcije gospodina Bumbara), ekser,lepilo, cekic.
2. JESENJE DRVCE (isprobaj DIY lepilo)
    Nista lakse, nista posebno, samo brzinska realizacija ideje, koristili smo sta smo imali tad pri ruci: za podlogu ostatak kutije, zatim sam iscrtala flomasterom stablo i grane, a za lisce smo koristili svetluckavi papir za umatanje pokona. Lepak sam napravila brzinski od brasna i vode. Bilo je to pre dve nedelje, moram vam reci da nam se drvo i dalje dobro drzi, po koji list je otpao, ali jesen je, red je.

 


3. JESENJA BOJANKA (Pcelicin impresionizam)
    Opet nesto vrlo lako, prakticno vam nista ne treba sto vec nemate u kuci. Papir i crni flomater da nacrtate oblik, a posle bojice. Mi smo nacrtale bundeve i lisce. Nesto je jos u procesu, Pcelica voli da se vraca na crtez vise puta. Mozete primetiti da je negde imala pomagaca, ali samo zato sto je ona trazila.


Toliko u ovom postu, ostatak sledi.
Pozdrav!

No comments:

Post a Comment